VALÈNCIA'N'METAL

El que abans va ser el programa de ràdio creat originalment per a la UPV, VALÈNCIA’N’METAL, ara esdevé independent i forma la seva pròpia entitat amb un nou format polivalent que té com a objectiu cobrir totes les plataformes plausibles per oferir entrevistes líders i professionals del camp musical des de qualsevol lloc al planeta. La seva creadora, organitzadora, directora i promotora, Kat SF, té més de deu anys d’experiència com a periodista de música i autònoma, després de la seva reconeguda carrera a la revista MetalHammer SPN i com a col·laboradora del webzine metaltrip.com

Kat S.F.

Nascuda a València, “la Terreta més bonica del món”, Kat S.F. (Kat Escrivà) és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València i actualment està cursant un màster en Periodisme Digital. Les seves virtuts com a escriptora i el seu gust per la música, la fan començar …

ENTREVISTA AMB xNERVIx (REUS, CASTELLVELL)

ENTREVISTA AMB xNERVIx (REUS, CASTELLVELL)

Trobar-nos amb agrupacions noves, sempre omple de alegria els cors d’aquells que sempre busquem emocions diferents i sobre tot innovadores. Així que si ets d’aquest tipus de gent, uneix-te a VALENCIA’N’METAL AROUND THE WORLD per a descobrir als catalans xNERVIx. De segur que no deixen a ningú indiferent.
Segueix llegint per a saber-ne més!

read more
ENTREVISTA A VIDRES A LA SANG

ENTREVISTA A VIDRES A LA SANG

VALENCIA’N’METAL AROUND THE WORLD obre la seua tercera temporada entrevistant a l’Eloi Boucherie, líder i veus dels catalans VIDRES A LA SANG per a que ens comente com ha sigut la seua retornada al circuït musical català.
Punxa en el link per a saber què ens ha contat!

read more
ENTREVISTA A JORDI WAR HEADS (EL KASO URKIJO)

ENTREVISTA A JORDI WAR HEADS (EL KASO URKIJO)

Quan parlem de l’escena grinder catalana, és inevitable no pensar amb El Kaso Urkijo, una de les bandes pioneres en el gènere Grind (per no dir la primera) que continua en actiu després de més de 25 anys de carrera. EL KASO URKIJO editarà en breu un disc nou que durà per nom ‘Chatarrero Sessions’ i que recollirà els seus temes més emblemàtics més un tema inèdit.

read more